Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SKODA FABIAÁr: 450.000 Ft -
OPEL CORSA BÁr: 350.000 Ft -
SUZUKI BALENOÁr: 3.250.000 Ft -
AUDI A4Ár: 750.000 Ft -
IVECO DAILY 30Ár: 650.000 Ft -
RENAULT MASTERÁr:600.000Ft helyett most csak 525.000 Ft -
FIAT DOBLOÁr: 950.000 Ft -
HYUNDAI I30Ár: 1.700.000 Ft -
AUDI A4Ár: 980.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 650.000 Ft