Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
PEUGEOT 206Ár: 650.000 Ft -
HYUNDAI I30Ár: 1.700.000 Ft -
AUDI A4Ár: 980.000 Ft -
SKODA FABIAÁr: 450.000 Ft -
RENAULT MASTERÁr:600.000Ft helyett most csak 525.000 Ft -
AUDI A4Ár: 750.000 Ft -
IVECO DAILY 30Ár: 650.000 Ft -
SUZUKI BALENOÁr: 3.250.000 Ft -
FIAT DOBLOÁr: 950.000 Ft -
OPEL CORSA BÁr: 350.000 Ft